super-mario-maker
I Super Mario Maker 2 kan du velge mellom å spille på de 100 banene til Nintendo eller hvilken som helst av de to millioner banene Mario-fans har laget.

Annonse


Spillerne har laget to millioner baner i Super Mario Maker 2

Det første Super Mario Maker-spillet ble lansert på Wii U-konsollen til Nintendo i 2015, og ble ganske raskt en klassiker med sin stjernefunksjon som var at brukerne endelig kunne lage egne baner der man kunne spille hverandres prosjekter på kryss og tvers.

Har du lest anmeldelsen?

Suksessen ser ut til å ha nådd oppfølgeren i Super Mario Maker 2 som vi i vår test ga en toppkarakter – hele anmeldelsen kan du lese her dersom du enda ikke har gjort det.

Det store japanske selskapets amerikanske avdeling tar nemlig til Twitter for å takke spillerne som på veldig kort tid har klart å lage og laste opp over to millioner baner, hvorpå de ytrer et håp om at det skal fortsette slik fremover.

Annonse
Spillet har vært ute i butikkhyllene de to siste ukene.

Med et tillegg som er en dedikert historiemodus så er det altså nok en gang muligheten til å lage egne baner og spille på andres baner som tar kaka – og med så mange prosjekter på kun to uker så er det en naturlig antakelse at mange av banene ikke holder helt mål. Da er det greit å vite at man kan filtrere banene etter popularitet.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse