red-dead-redemption-2
Det er et eneste stort spørsmål om tid før Rockstar Games annonserer Red Dead 2 til PC.

Annonse


Kan blåse konsollversjonen av banen med DX12-støtte på PC

Allerede kort tid etter lansering av Red Dead Redemption 2 på PS4 og Xbox One i oktober begynte ryktene å svirre om en kommende PC-versjon av det kritikerroste spillet. Sist i forrige uke ble vi oppmerksomme på flere hint i Social Club-plattformen som tydet på at den etterlengtede PC-utgaven er på vei, og nå er det atter flere tegn på at spillet er underveis.

Støtte for DirectX 12

De nye tegnene stammer fra spillets Companion-app og er først avdekket av brukere på GTAforums.

Her er det nemlig funnet referanser til en haug PC-innstillinger, inkludert grafikk, skjerm, system og lyd i tillegg til flere elementer. Mest interessant av alt er kanskje en spesifikk referanse til DirectX Feature Set 12_1 som gir grunn til å forvente at PC-utgaven av Red Dead Redemption 2 vil ha søtte for den nyeste DirectX-versjonen, DX 12.

Lagt til Ultra-grafikkinnstilling

Dessuten er det lagt til et alternativ for “Ultra”-grafikkinnstillinger – dette var ikke til stede i Grand Theft Auto V, og setter i kombinasjon med DX 12-støtten håp om at grafikken i Red Dead 2 løftes enda et hakk fra konsollversjonene av spillet, som om disse ikke var fine nok.

Annonse


Vi gleder oss veldig til en eventuell offisiell annonsering av Rockstar Games, og holder dere oppdaterte dersom spillet blir avduket til PC.

Stor GTA 6-lekkasje avslører detaljer om det kommende PS5 og Xbox Scarlett-spillet

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse