galaxy-tab-s4-s6-samsung
SamMobile har fått tak i bilder av Galaxy Tab S6.

Annonse


Galaxy Tab S6-lekkasje avslører helt nytt kameraoppsett og trådløs lading av penn

I august 2018 lanserte Samsung sitt nyeste flaggskipnettbrett som er Galaxy Tab S4 – vi gjorde en test av nettbrettet der vi kom fram til at de eneste ordentlige ulempene var mangel på det nyeste tilgjengelige brikkesettet og tastaturdeksel som måtte kjøpes separat i tillegg til at Android var lite optimalisert for denne typen enheter.

Hopper over S5-betegnelsen

Nå gjør selskapet seg klare til å lansere en oppfølger, og det er ikke Tab S5, selv om det kanskje virker mest naturlig. I stedet hopper Samsung rett over til Tab S6, muligens for å ikke la det nye nettbrettet assosieres med Tab S5e som ble lansert tidligere i år for mellomsegmentet.

Lekkasjen bringes eksklusivt av SamMobile som har fått tak i det vi tenker er ganske overbevisende bilder av kommende Tab S6.

Den kommende iPad Pro-konkurrenten er ut fra bildene å dømme utstyrt med et dobbelt kameraoppsett som for første gang har funnet sin vei til et Samsung-nettbrett. I tillegg finner man at det er lagt til rette for trådløs lading av S Pen med Bluetooth-egenskaper.

Annonse
Kan vises frem om noen uker

Det legger opp til en fin kombinasjon sammen med ryktene man har fra før om at S6 blir utstyrt med en Snapdragon 855-brikke og 6GB minne. Det er etter all sannsynlighet Android 9 Pie som blir det gjeldende operativsystemet på nettbrettet.

Hvis lanseringen av Note 9 og Tab S4 i fjor er noe å gå ut i fra så blir Tab S6 offisielt annonsert av Samsung selv ukene i forkant av Unpacked-arrangementet der Galaxy Note 10 vises frem. Datoen for dette arrangementet er satt til 7. august.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse