ikea-tradfri
IKEA oppgraderer Trådfri-serien sin.

Annonse


Utvider Trådfri-serien sin med nye lyspærer og paneler

IKEA har oppgradert produktlinjen som kalles Trådfri der de nå har lagt til en rekke nye smartlyspærer og lyspaneler. Oppgraderingen kommer i forkant av selskapets lansering av persienner til HomeKit.

To nye lyspærer til forskjellig bruk

Blant de nye produktene melder HomeKit Hero at IKEA har lagt til en ny lyspære i A19/E26-størrelse for 16 dollar, rundt 130 kroner. Den er enda ikke synlig i den norske IKEA-nettsiden, men kan tenkes å koste omkring 150 kroner når den blir tilgjengelig. Lyspæren har tre fargetemperaturer der man varierer mellom varm og kald lys, og har opptil 806 lumen.

En annen ny lyspære er av typen med E12-farge og hvitt lys med 650 lumen til 20 dollar. Her kan man velge mellom ni farger på pæren som er ment for mindre og kanskje litt trange områder. Dessuten er det nå denne typen lyspære som følger med i en ny Trådfri-starterpakke. En slik pakke som har det en trenger for å sette i gang koster 70 dollar, rundt 600 kroner.

Annonse


Lyspaneler i forskjellige størrelser og fasonger

Det kan også påpekes at Trådfri-serien får tre forskjellige såkalte lyspaneler kalt Floalt – vi lurer på om ikke disse også tar seg her til lands, for det kunne vært aktuelt å bruke i noen situasjoner. 

Disse kommer i tre størrelser og varierer mellom 70 og 129 dollar.

Bevegelsessensor på vei?

Avslutningsvis kan det være godt å merke seg at IKEA-appen har indikasjoner på at selskapet jobber med en bevegelsessensor til bruk ute. Man har ikke ytterligere detaljer på en slik sensor, men vi ser ikke bort fra at selskapet selv annonserer dette i fremtiden.

De nye Trådfri Homekit-produktene som nevnt i denne artikkelen er ikke tilgjengelig i Norge enda, men ventes å komme i salg senere denne måneden og inn i august. Også smartpersiennene deres er tilsiktet lansering rundt denne tiden om man skal tro ryktene, med en startpris rundt 100 dollar.

Kilde:
9to5Mac

Annonse