spotify-lite-android
Spotify Lite er for brukere med eldre Android-enheter.

Annonse


Spotfiy Lite lansert for eldre Android-telefoner

Spotify Lite for Android-mobiler er nå en realitet og ute i Google Play Store på tvers av 36 forskjellige land. Applikasjonen er en lettvekterversjon av den originale Spotify-appen og tar seg til rette med kun 10MB av lagringsplassen din. Den er ment i hovedsak for brukere av Android 4.3 og høyere.

For deg med dårlige spesifikasjoner 

Spotify Lite har lenge vært i testing og lanseringen markerer en stor begivenhet for selskapet som nå kan tilby tjenesten sin til flere på denne måten. Flere selskaper har gjort tilsvarende strategier der de har utviklet simplere versjoner av applikasjonene deres til å kjøre lettere på eldre og trege telefoner som ikke alltid har nok ytelse til å kjøre fullversjonen, enten det skyldes dårlige spesifikasjoner eller utdatert programvare.

Sikkerhetsmekanismer på plass

TechRadar skriver at Spotify Lite fungerer akkurat som den vanlige applikasjonen og at den tillater både gratis- og premiumbrukere muligheten til å søke etter og strømme musikken sin. Brukerne skal blant annet også kunne kontrollere hvor masse mobildata som brukes av applikasjonen, som en ekstra trygghet for de som ikke har masse mobildata å gå på månedsvis.

Med et tastetrykk kan man dessuten fjerne applikasjonens cache, noe som kan være nyttig for personer som må være ekstra sparsomme med lagringsplassen på telefonen sin.

Annonse
Spotfiy Lite er tilgjengelig på Google Play Store, men selskapet har tilsynelatende ingen planer om å hente applikasjonen på iOS med det første.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse