icloud-face-id-touch-id
Innlogging med Touch ID og Face ID blir snart en greie i iCloud.

Annonse


Skal gjøre iCloud-innlogging lettere med Face- og Touch ID

Om du skal sjekke opplysninger fra en ukjent enhet eller bare rett og slett foretrekker å bruke nettleseren når du gjør spesifikke iCloud-aktiviteter så kan du se frem til simplere tider, først og fremst med hensyn til innloggingsprosessen.

Bidrar også for sikkerhet

Apple tester nemlig i disse dager en iCloud-nettside i beta der innloggingen alternativt til vanlig passord er enten Face- eller Touch ID, avhengig av hvilken enhet du bruker. Den nye tilnærmingen er naturlig nok også avhengig av at enheten din er på iOS 13 eller iPadOS 13, og maskinen på macOS Catalina.

Slik innlogging gjør det ikke bare enklere og raskere å logge inn, men også noe sikrere i det hackere ikke kan benytte seg av såkalte “keyloggere” eller andre verktøy for å få innsyn i hva passordet ditt er.

Kan lanseres rundt september

Det finnes ingen klar indikasjon på når den lettere innloggingsformen blir tilgjengelig i full skala, men gitt at den lener seg på nyere programvare så er det ikke urimelig å anta tilgjengelighet rundt septembertider når Apples nye programvareoppdateringer lanseres for alle i fullversjon.

Annonse
Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse