Samsung-Galaxy-Note-10-Pro_1
Dette bildet fra OnLeaks er i samsvar med den ferske lekkasjen fra Ice Universe.

Annonse


– Finnes ikke bedre skjerm enn Note 10 det kommende halvåret

Samsung lanserer to forskjellige Note 10-enheter i år ulikt tidligere lanseringer hvor det tradisjonelt har vært én smarttelefon det har vært snakk om.

“Bekrefter” bedre kameraoppsett

Opp gjennom de foregående månedene har vi fått innsyn i hva de to mobiltelefonene har å by på, men nå viser bilder som har lekket på nett hva den store forskjellen designforskjellen mellom Note 10 og Note 10 Pro er. I fokus er kamerautformingen på begge mobilene, der relativt troverdige Ice Universe på Twitter viser bilder av beskyttelsesfilmer til både for- og bakside på telefonene:

Det er beskyttelsesfilmen til telefonens bakside som er mest interessant her: for mens begge viser en avlang kameraplassering så har de forskjellig antall kutt/hull til andre formål ved siden av.

Annonse
Det vi antar er Note 10 Pro har tre slike til forskjell fra Note 10 som har én, denne regner vi med er ment for flash-sensoren. Oppsettet er forenelig med tidligere rykter som skal ha det til at Note 10 Pro har fire kamerasensorer bak, én mer enn standard Note 10.

Den beste skjermen på markedet

Ellers ser det meste likt ut med det karakteristiske kuttet for kameraet i front og hele pakken. Ice Universe skriver at det ikke vil være noen bedre skjerm i andre halvdel av 2019 enn nettopp Note 10, noe som sannsynlig ikke har noe mer til det annet enn at den er stor og på flere måter overveldende slik Samsung-skjermer stort sett er.

Samsung viser frem Galaxy Note 10 og Note 10 Pro under Unpacked-arrangementet i New York den 7. august. 

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse