tvOS13-macos
Den andre betaen for tvOS 13 og macOS Catalina er tilgjengelig for allmennheten, og ikke bare for utviklere.

Annonse


Apple har sluppet beta nummer to for tvOS 13 og macOS Catalina – nå for alle

Apple har sett det passende å lansere den andre offentlige betaen for macOS Catalina og tvOS 13, slik at du kan oppdatere til beta nummer to om du har kompatible enheter.

Slik oppdaterer du

Om du ønsker beta 2 av tvOS 13 på Apple TV-enheten din så navigerer du enkelt og greit til innstillingene der du velger Generelt – Programvareoppdateringer. Huk av for å kunne motta offentlige beta-oppdateringer, og beta nummer to vil installeres automatisk. For å melde deg opp til beta i det hele tatt så registrerer du deg her på Apples nettsted.

På tilsvarende vis laster du ned offentlig beta nummer to for macOS-enheter gjennom Apples program for betaoppdateringer, men du må sørge for at du har en riktig konfigurasjonsprofil. Med riktig profil installert så laster du ned den nyeste versjonen gjennom det vanlige oppdateringsverktøyet i maskinens hovedinnstillinger.

Sannsynligvis mange feilrettinger

Det er enda for tidlig å si hva som er nytt i den nye betaversjonen til både macOS Catalina og tvOS 13, men det er naturlig å gå ut i fra at Apple har gjort en rekke feilrettinger slik at systemene er mer stabile.

Annonse
Til opplysning så mistenker vi at beta nummer to for iOS 13 og iPadOS 13 ikke er langt unna. Det kan også være greit å få med seg at utviklere har fått tilgang til beta nummer på alle plattformer allerede, les mer om dette her.

Skal du oppdatere din Apple TV eller Mac?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse