Superhuman fjerner nå lokasjons-sporing
Email appen vil ikke lengre spore hvor din mottaker befinner seg

Annonse


Superhuman fjerner nå lokasjons-sporing

I går meldte vi om email-appen Superhuman, som har blitt møtt med en flom av klager for sin tvilsomme måte å spore mottakeres lokasjon uten å varsle dem. Appen gjorde dette som påskudd for å tilby lesekvitteringer – men funksjonen var skrudd på som standard, uten informering om dette til hverken sender eller den som mottar eposter.

Tok kritikken alvorlig

Nå tar endelig utviklerne bak Superhuman kritikken til etterretning, og vil fjerne all den omstridte funksjonaliteten i neste versjonsoppdatering. Rahul Vohra, skaperen bak email-appen, har lovet at lokasjons-logging skal fjernes helt, og at all data som hittil har vært sporet skal bli slettet.

De vil også nå skru av lesekvitteringer som standard, slik at man selv må gå inn manuelt og skru på dette. Men det er verdt å merke seg at dette fremdeles bare gjelder for avsender. Så dersom du velger å skru på lesekvitteringer, og sender en epost til kameraten din mde Superhuman – så vil kameraten fortsatt ikke kunne vite at du nå ser at han har åpnet eposten. Det finnes heller ingen valg for mottakeren å skru av eller på disse bekreftelsene.

Les også:

Kilde:
TechCrunch

Annonse