switch-nintendo
Vi gikk for en stund tilbake vekk fra ryktene om en Switch Pro, men mini-ryktene ble aldri avkreftet.

Annonse


Lekket bilde hinter til stor endring med Switch Mini

Med lanseringen av Switch og en rekke storspill som har gjort seg svært populære blant kundemassene så har Nintendo utvilsomt gjort det bra på inntektssiden, men det sender nok ikke det japanske selskapet på latsiden. De siste månedene har vi sett lekkasjer som tyder på at Nintendo har en mini-konsoll på vei, spesifikt underordnet Switch-konsollen.

Kontrollene er fastmontert

Nå er det altså tid for en ny lekkasje, og denne gangen er det WinFuture som har fått tak i et bilde som illustrerer et silikondeksel til Switch mini. Antakelig produseres dekselet av tilbehørprodusenten Bigben som har fått i oppdrag å stå for utformingen av denne.

Slik det er illustrert i bildene så er “joystick”-kontrollerne intakte med konsollen, ulikt vanlig Nintendo Switch der poenget er at man skal kunne forvandle konsollen fra håndholdt til TV dersom man ønsker.

Annonse


Uenighet om spakene

Sett bort fra denne ganske store endringen så er ikke denne lekkasjen i samsvar med tidligere lekkasjer og rykter der man skal ha det til at tommelspakene er jevnt satt opp mot hverandre.

Nintendo har ved alle anledninger nektet å kommentere ryktene om at en Switch mini er på vei til det som sannsynligvis blir en lansering perioden før jul. Det gjenstår å se – vi er spente på å finne ut av hvordan Nintendo priser denne konsollen om de har planer om å appellere til målgruppen som enda ikke har gått til anskaffelse av en vanlig Nintendo Switch.

Kilde:
TechRadar

Annonse