sony-playstation-plus-detroit-become-human
Sony gjør en liten omrokering i hvilke spill du får gratis i juli.

Annonse


Sony har aldri gjort dette før – ombestemmer seg for gratisspillene i siste liten

I det som er et svært uvanlig trekk fra Sony så tar de i siste liten en beslutning om å gå tilbake på hvilke to spill de tilbyr i sin gratispakke for de som abonnerer på PlayStation Plus.

Tre spill i juli

I utgangspunktet var gratisspillene “Pro Evolution Soccer 19” og “Horizon Chase Turbo”, men etter negative reaksjoner fra tilhengerne så skiftes fotballspillet ut til fordel for Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition. De som er ekstra observante nå på morgenen vet også at denne versjonen av spillet sikrer deg et eksemplar av kritikerroste Heavy Rain.

Det kan være en gledelig overraskelse for veldig mange da Detroit: Become Human er relativt nytt og mindre generisk enn et sportspill som PES 19. Vi anmeldte det ved lansering i mai 2018 og hadde stort sett fine ting å si om spillet.

Annonse
Ulikt Sony

Det er usikkert nøyaktig hvorfor Sony foretok denne uventede endringen annet enn at det skapte litt negative reaksjoner da selskapet annonserte de opprinnelige spillene. Interessant nok vekker også denne endringen reaksjoner, også noen negative – enkelte hadde nemlig forventet å plukke opp PES, mens andre nylig gikk til innkjøp av Quantic Dream sitt kritikerroste spill i juni ved det store PlayStation Store-salget.

Uansett: som PS Plus-abonnent kan du plukke opp Detrot: Become Human, Heavy Rain og Horizon Chase Turbo fra og med i dag og inntil den 5. august.

Er du glad over endringen eller skulle du gjerne hatt PES 19?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse