macbook-windows-mac-1903-windows-10
Microsoft bekrefter at enkelte Mac-brukere opplever problemer med å oppdatere til 1903.

Annonse


Om du har trøbbel med å oppdatere Windows på Mac-en din så er det ikke uten grunn

Den ferskeste Windows 10-oppdateringen med betegnelsen 1903 har hittil klart å imponere uten at det er store feil som forulemper den helhetlige opplevelsen. Når det er sagt så melder mange Mac-brukere fra om at de opplever trøbbel med oppgraderingsprosessen, men dette er ikke rart når Microsoft nå går ut og forteller at de har blokkert enkelte maskiner fra å oppdatere.

Utdatert driver og gammel Boot Camp-versjon

Blokkeringen er satt på plass av Redmond-giganten for å beskytte mot en kompatibilitetsfeil med maioppdateringen til Windows 10 som påvirker både eldre og nyere enheter med en eldre utgave av Apple Boot Camp eller Windows Support Software-drivere installert.

Microsoft skriver at “Mac-enheter før 2012 eller nyere enheter med den eldre Apple Boot Camp-versjonen eller utdaterte Windows Support Software-drivere har et hinder forbundet med kompatibilitet og kan dermed ikke oppdatere til Windows 10 med versjonnummer 1903.”

Selskapet forteller at man kan forsøke å oppdatere de aktuelle driverne og forsøke på nytt, eller følge disse instruksene som linker til Apples nettside.

Annonse


En komplett løsning vil implementeres en gang sent i juli.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse