samsung-galaxy-fold-broken
Samsung skal ha ordnet skjermfeilen som preget de første eksemplarene av Galaxy Fold.

Annonse


Har fikset den store skjermfeilen på Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold er fortsatt ikke på markedet til tross for å ha blitt annonsert i februar med en lanseringsdato satt til mai – i hovedsak skyldes dette skjermtrøbbel som ble oppdaget dagene i forkant av lanseringen. I ettertid ble de fleste forhåndsbestillinger og alle lanseringsarrangementer kansellert i påvente av en eventuell ny dato.

Fikset feilen – og andre forbedringer

Datoen ser dessverre ikke ut til å ha blitt spikret enda, men nå bekreftes det fra flere hold at Samsung har fikset den ødeleggende feilen og gjort noen urelaterte forbedringer i samme slengen. Det kritiske problemet som var til stede skal antakelig ha dreid seg om en type beskyttelsesfilm på skjermen som Samsung ikke ønsket at brukerne skulle ta av.

Måten Samsung har fikset dette på skal være at de har utbrodert beskyttelsesfilmen til å være heldekkende langs mobilens kanter slik at brukeren ikke kan ta den av, enten de vil eller ikke. Utover dette skal det være påmontert et nytt hengsel som er jevnere med telefonens egenskaper, og som antakelig gjør en bedre jobb med å motvirke den permanente bøyen i skjermen.

Når lanseres den?

Om du er interessert i det som etter all sannsynlighet blir verdens første foldbare telefon så må du likevel belage deg på litt mer usikkerhet rundt lanseringstidspunkt for denne, ettersom Samsung ikke har gitt noen anslag på når vi kan forvente å se den i butikkene.

Annonse


Vi regner med at prisen vil være uendret på veiledende 21 000 kroner, der planen sist gang var å sende med et sett Galaxy Buds, deksel i kevlar og ett års forsikring gjennom Care+. 

Når tror du at Samsung lanserer Galaxy Fold?

Kilde:
Neowin

Annonse