shenmue-epic-games-store
Mange Shenmue-tilhengere er skuffet etter at Epic Games gjorde spillet eksklusiv til sin plattform.

Annonse


Fansen raser: “Shenmue 3” finansiert av tilhengere på rekordtid – og gjort eksklusivt til Epic Games

Utallige tilhengere har i flere år ventet på Shenmue 3, så det ble ikke overraskende mange reaksjoner da spillet fikk en crowdfunding-kampanje. Litt mer overraskende var tiden det tok å samle inn én million dollar på Kickstarter – under to timer, noe som representerte en ganske solid rekord.

Så kom den dårlige nyheten

Med alle disse følelsene blant Shenmue-tilhengere i sving var det derfor kanskje ikke så overraskende at det skapte reaksjoner når utviklerne og Epic Games kunne melde at spillet blir eksklusivt til sistnevntes spillplattform.

Etter planen lanserer spillet på PC og PS4 den 19. november dette året. Først et år etter at spille har vært ute, vil det bli tilgjengelig på Steam.

Mange av tilhengerne som også hjalp til med finansieringen av spillet har stilt seg kritiske til denne beslutningen og derfor forespurt pengerefusjon. Nå ser det ut til at disse får viljen sin:

Annonse
Refusjon som siste utvei

I utgangspunktet kan de som støttet spillet økonomisk velge å få en fysisk PC-disk med EGS-installering og nedlastingskode, en enkel EGS-kode (Epic Games Store), en PS4-disk eller innløsningskode for PSN til bruk på PS4, helt uavhengig av hvilken plattform man meldte interessen sin på.

Alternativt får man nå altså mulighet til pengene tilbake dersom ingen av alternativene over tilfredsstiller, men det er verdt å merke seg at de som har gitt et større beløp i støtte enn det som kvalifiserer seg til å få spillet, kan måtte nøye seg med et begrenset beløp i de tilfellene midlene har gått til in-game-innhold som allerede er skapt og implementert.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse