macbook-pro-13-touch-bar-ny
Den nylige FCC-listingen levner liten tvil om at Apple oppgraderer MacBook Pro-varianten uten Touch Bar.

Annonse


– Beviset på at Apple skal oppgradere sin billigste MacBook Pro

Årvåkne personer fikk med seg at en hittil ikke-lansert MacBook Pro var tilgjengelig som en FCC-registrering (Federal Communication Commission) på deres nettsider før den med all hast ble fjernet etter at listingen ble observert og påpekt. Dokumentasjonen i listingen refererer til et produkt med modellnummer A2159.

Gjelder MacBook Pro uten Touch Bar

Ved nærmere innsyn får man et glimt av produktet det refereres til, nemlig at det har en skjerm på 13-tommer og de samme dimensjonene som den nåværende modellen fra Apple med samme skjermstørrelse.

macbook-pro

Annonse
Videre bekreftes det at kraftforsyningen har tilsvarende egenskaper som den eksisterende 13-tommeren, og det meste peker i retning av at det er maskinen uten Touch Bar vi snakker om – den såkalte MacBook Escape, med tilleggsnavnet som indikerer at den har en fysisk Escape-knapp.

Uendret siden 2017

MacBook Escape har stort sett blitt ignorert av Apple siden 2017 noe som gir grunn til å forvente en aldri så liten oppgradering som gjør maskinen mer lik Touch Bar-utgaven, spesifikasjonmessing og mulig introduksjon av TrueTone-teknologi uten at vi skal spekulere mye i dette.

Oppgradert 13-tommer eller ikke: man har all grunn til å være spent på Apples påfunn i MacBook-rekken fremover i det ryktene har versert om en 16-tommer som stadig nærmer seg. Vi siterte en analytiker i IHS Markit for to uker tilbake at denne lanseres rundt septembertider, som ikke er altfor lenge til.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse