Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft har antakelig noe på vei når de tyr til sosiale medier for å få oppmerksomhet på denne måten. (Ill.: Microsoft)

Microsoft har noe på gang – hvorfor frister de med Windows 1.0?

Deler spesiell video og hyper opp tilhengerne.

Flere spekulerer i at Microsoft har noe på gang etter at de i går på Twitter la ut en interessant liten video der de introduserte «splitter nye» Windows 1.0. Den samme videoen ble publisert på Instagram også, der de ellers fjernet alt av tidligere publisert materiale.

Video med gamle logoer

Videoen er delt i forskjellige sekvenser der hver sekvens mimrer tilbake til eldre Windows-logoer, hvorpå man ender opp med den aller første fra 1985, med Windows 1.0 i bildet. Denne logoen har selskapet nå tatt i bruk på alle deres sosiale medier-plattformer, slik at det ikke er uten grunn at mange spekulerer i hva Microsoft har i gjære.

Det knyttes uansett spenning til hva Microsoft har å by på, om noe i det hele tatt. Likevel tviler vi på at de gjør dette for moroskyld ettersom responsen deres på diverse kommentarer i sosiale medier bygger opp til spenning.

Følg med for oppdateringer.

Stikkord: windows, windows 1