dr-disrespect-twitch
Dr Disrespect avbildet uten parykk og vest, når han kun er Guy Beahm.

Annonse


Det skjer ikke ofte, men nå bryter han karakter for å beklage

Du husker kanskje at vi skrev om den svært populære Twitch-profilen Dr Disrespect da han tidlig i juni gjennomførte en direktestrøm under årets E3 som fikk han bannlyst fra plattformen han selv er en stor del av. Nå bryter han stillheten når han i det som er en veldig sjelden hendelse bryter karakteren sin og beklager oppførselen som fikk han fjernet fra Twitch.

Beklager seg i langt Twitter-innlegg

Guy Beahm, som han egentlig heter, tok til Twitter for å beklage seg over hendelsen under E3-arrangementet i Los Angeles som resulterte i en flere uker lang bannlysning fra Twitch. I form av en Twitlonger-melding gir han en unnskyldning samtidig som han forklarer hva som gikk i hodet hans da han og kameratemaet gikk inn i et toalett uten å slå av strømmen, eller ta den på pause.


– Da vi gikk rundt og filmet på E3 så tenkte vi ikke på reglene og konsekvensene av å filme i toalettområdet. Vi hadde gått “all in” med Doc-opplevelsen og ønsket å fange opp denne gjennom karakteren, skriver Beahm i innlegget.

Uenighet rundt Twitch-reglement

Han forteller videre at de var så tungt investert i det at de i det hele tatt ble litt blinde på hva som var riktig og hva som ikke var riktig, og at de aldri hadde noen onde intensjoner med filmingen, hvorpå han beklager på vegne av varemerket som er Dr Disrespect.

Annonse


Twitch ser ut til å ha åpnet profilen hans etter en bannlysning som antakelig varte i to uker – varigheten på denne har vært tema i diverse miljøer der mange mener at han slipper altfor lett unna, og at bannlysningen hadde vært mye mer alvorlig dersom en mindre kjent person skulle ha gjort den samme feilen.

Kilde:
The Verge

Annonse