cyberpunk-2077-rtx
I bildet over ser vi Keanu Reeves som har tatt turen innom Cyberpunk-verden.

Annonse


Avslører Cyberpunk-detalj som kan tvinge deg til å fullføre spillet mer enn én gang

Det svært ettertraktede spillet Cyberpunk 2077 har lenge vært på radaren til gamere flest, og også vi klarer knapt å vente til spillet lanseres den 16. april neste år. For å hjelpe litt med ventetiden så kan det være greit å mimre tilbake til detaljer som vi ikke har fått med oss før nå, og denne gangen dreier det seg om at det blir tre forskjellige prologer man kan spille gjennom, avhengig av hvilken karaktertype man velger.

Forskjellige prologer og variasjon i historien

CD Projekt Red har allerede gitt inntrykk av at spillet i stor grad vil være styrt av spillerens beslutninger, men det var under en E3-prat med Pawel Sasko i selskapet at VG247 fikk innsyn i en detalj det kan være verdt å merke seg. Spillerne kan nemlig velge blant tre prologer ved spillets start, ifølge Sasko.

Sasko fortalte at spilleren kan lage en egen figur eller karakter som har opprinnelse i ett av tre opphav: Nomad, Corpo eller Street Kid:

– Hvert av disse opphavene har forskjellige startplasseringer og forskjellig bakgrunn som er sterkt korrelert med historien, fortsatte Sasko med beskjed om at han måtte stoppe her før han kom med avslørende detaljer om spillet.

Frigjør plass

I helgen skrev vi dessuten at du i dagene i forveien bør frigjøre litt plass på konsollen eller PC-en din dersom du har planer om å spille Cyberpunk 2077 – spillet krever nemlig en god del lagringsplass.

Annonse
Cyberpunk 2077 får ray-tracing med Nvidia

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse