apple-tv+-netflix
Apple har en annen strategi enn Netflix når det gjelder produksjon av originalt innhold.

Annonse


Vil ikke tilby like mange serier som Netflix

Apple har fra før av hintet til at TV+-tjenesten deres vil prioritere en håndfull svært gode serier fra øverste hylle fremfor en haug serier i varierende kvalitet, noe som kan ligne på Netflix der kvantitet ikke er en mangel.

Kvalitet over kvantitet

Nå er dette i større grad gjort rede for, der visepresident Eddy Cue forteller til Sunday Times i et intervju at fokuset deres ikke er å levere flest antall serier, men at de heller er interessert i å lage de beste seriene der ute. Cue uttrykte seg neppe negativt om Netflix sin modell der de har svært mange serier tilgjengelig, men mente klart og tydelig at det ikke blir deres tilnærming.

I stedet kan man altså forvente en jevn strøm med nytt innhold der Apple planlegger lansering av nye filmer og serier hver måned, der det første er antatt å være The Morning Show i et samarbeid mellom Jennifer Aniston og Reese Witherspoon. Blant andre serier vil man finne Amazing Stories av Steven Spielberg og Little America fra Kumail Nanjiani og Emily Gordon.

Usikker strategi

Det knyttes usikkerhet rundt hvorvidt Apple lykkes med denne strategien, men alt vi kan gjøre er å vente. Det skal ikke legges skjul på at Netflix har fått kritikk som følge av at kundene får for masse å titte på og at det kun er en liten håndfull av innholdet som vekker over gjennomsnittet interesse blant brukerne.

Annonse
Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse