galaxy-fold-itavisen
Samsung trenger litt mer tid med å gjøre Galaxy Fold klar.

Annonse


Samsung-sjefen ber om mer litt mer tid

Lanseringsdatoen for Samsung Galaxy Fold er fremdeles et eneste stort mysterium i disse dager som det sørkoreanske selskapet bruker tiden på å revidere den første telefonen av sitt slag etter en litt trøblete oppstart i april. Selskapets direktør forteller nå at de har løst problemene men at det gjenstår testing før de kan lansere det endelige produktet.

Massetesting internt

Det er altså Samsung-sjefen Dj Koh som til TechRadar i et intervju forteller følgende:

– Når ting som dette skjer så forsøker jeg å forstå hvorfor det skjedde, og deretter fokuserer jeg på å løse problemene ved å finne den underliggende årsaken. For øyeblikket har vi mer enn 2000 enheter for testing internt, der alle aspekter undersøkes.

Kan fortsatt komme Huawei i forkjøpet

Koh går langt i å bekrefte at de har fått bukt med alle problemer – også problemer de ikke visste fantes, sett bort fra de kritiske skjermfeilene som dominerte mediebildet mot slutten av april, dager før selskapet skulle lansere telefonen i utgangspunktet.

Annonse


Selskapet virker altså å være ganske hardt i arbeid for å kunne lansere Galaxy Fold, men for nå så gir Samsung-sjefen uttrykk for at de trenger litt mer tid for å sørge for at problemene er fjernet helt. Ved siste innspurt blir det spesielt interessant å se om de kommer Huawei i forkjøpet med lanseringen av den foldbare telefonen – det finnes nemlig fortsatt en mulighet for dette ettersom sistnevnte utsatte sin egen lansering av Mate X.

Kilde:
TechRadar

Annonse