PS5-nvidia-gtx-1080
Gonzalo-APUen skal gi bedre ytelse enn GTX 1080 fra Nvidia, ifølge en benchmark-test.

Annonse


PS5 gir bedre ytelse enn GTX 1080, ifølge lekkasje

Vi gleder oss nesten alle mann til PlayStation 5, en konsoll som enda ikke er offisielt annonsert. Spesifikasjonene har vi altfor bra kjennskap til bortsett rykter og lekkasjer som har gitt innsikt om både det ene og det andre, men vi har altså fått innsyn i nok til å vite at maskinen blir et beist.

Betraktelig bedre enn PS4 – naturligvis

Nå kommer en ny oppdatering på lekkasje-fronten, denne kommer fra selveste TUM_Apisak som i PC-miljøet er godt kjent for å lekke benchmarks og lignende tilhørende komponenter og slikt. Nylig tok han til Twitter for å gjengi resultatene fra det som virker å være den første benchmark-testen med PlayStation 5 i Firestrike.

I testen er det brukt en såkalt Gonzalo-APU som er antatt å være hybridprosessoren Sony lener seg på for sin nestegenerasjon spillkonsoll. Denne skal ifølge testen være fire ganger kraftigere enn PlayStation 4, dagens konsoll.

Annonse
Ikke ferdigutviklet helt enda

I tillegg til å være fire ganger kraftigere enn dagens konsoll fra samme produsent så skal den gi bedre grafikkytelse enn Nvidias GeForce GTX 1080.

Det ser med andre ord ganske bra ut for PlayStation 5, men man må presisere at Gonzalo-APUen fremdeles er under utvikling slik at ting kan endre seg i begge retninger.

Skal du ha Xbox Scarlett eller PlayStation 5? Fortell gjerne hvorfor i kommentarfeltet.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse