half-life-3-valve
Sjef og medgrunnlegger i Valve, Gabe Bewell, er fullstendig oppmerksom på at folket venter på Half-Life 3.

Annonse


Frister nok en gang med Half-Life 3, men hva er poenget?

Atter en gang har Gabe Newell i Valve hintet til Half-Life 3, denne gang i forbindelse med lanseringsfesten for Valve Index VR-hodesettet. Newell holdt en tale under festen der han mimret litt og delte noen interessante nyheter.

Kabelfri Valve Index kan bli noe av

Til å begynne med så fortalte medgrunnleggeren i selskapet at dette bare er begynnelsen for Valve Index, og at fremtidige oppgraderinger i stor grad vil være påvirket av tilbakemeldingene man får fra den nylanserte utgaven. Blant annet nevnte Newell planene om et hodesett fritt for kabler så vel som en billigere versjon som flere kan gå til anskaffelse av.

Ikke første gang

Dessuten gikk Valve-sjefen inn på potensielt revolusjonerende teknologi innen skjerm og optikk som for øyeblikket eksperimenteres hos Valve, noe som førte videre på en aldri så liten Half-Life 3-tease, når han pratet om at milepæler ikke nødvendigvis betyr slutten på ting – heller begynnelsen:

– Half-Life ledet til Half-Life 2, Source ledet til Source 2, eksperimenteringen med Team Fortress ledet til Dota og Artifact er grunnen til å at vi kan gjennomføre Underlords. Kanskje vil tallet 2 en vakker dag lede oss til noe større – vi må bare vente å se.

Annonse


Det er neppe første gang Gabe Newell vitser om at den svært høyt ettertraktede oppfølgeren til Half-Life 2 blir noe av, men det gjenstår altså som Newell selv sier at vi må vente å se.

Tror du vi vil se Half-Life 3 eller i det minste en annonsering i løpet av de kommende årene?

Kilde:
TechRadar

Annonse