bmw-elektrisk
BMW sin utviklingsdirektør kom et noe bastant utsagn om elektriske biler.

Annonse


BMW-topp: – Det er ingen etterspørsel etter helelektriske biler

Denne uken annonserte BMW at de fremskynder planene sine for elektriske biler med to år under årets NextGen-arrangement i München, hvor de blant annet viste frem noen fete konsepter for elektriske biler og motorsykler.

– Ingen kundeetterspørsel

I det de annonserte denne strukturendringen så hadde selskapets utviklingsdirektør Klaus Frölich satt seg ned for et intervju der han kom med noen kommentarer folk har hengt seg opp i. Frölich uttalte nemlig at de ikke ser etterspørsel etter fullstendig elektriske kjøretøy, ifølge Forbes:

– Det finnes ingen kundeetterspørsel etter fullelektriske kjøretøy, ingen.

Utviklingsdirektøren argumenterer med at det er ulike reguleringstiltak som hittil har ført til etterspørselen etter elektriske biler, ikke kundenes ønsker.

Annonse
Kunne solgt en million

Han la til at dersom BMW hadde et stort insentiv så kunne de ha solgt en million elektriske biler, men at europeiske kunder ikke ønsker å kjøpe slike. Frölich avsluttet med at slik selskapet ser det så er elektriske kjøretøy egnet for Kina og California, men at alle andre drar mest fordel av PHEV-biler (plug-in hybrid) som har bra elektrisk rekkevidde.

Hva tenker du, er du enig med utviklingsdirektøren i BMW?

Sjekk BMWs elektriske motorsykkel-konsept

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse