steam-summer-sale-sommersalg-salg
Steam har satt i gang årets sommersalg - det gir deg sjanser til å vinne spill i år.

Annonse


Sommersalget til Steam har startet – denne gangen kan du også få gratisspill

Årlig avholdes et stort sommersalg på Steam der Valve nedjusterer prisene på tusenvis av spill og programmer de tilbyr, og 2019 er intet unntak. Steam Summer Sale er nå i gang og Valve har gjort klart for utdeling av mange premier i form av spill til de som utfører en rekke oppdrag i det kledd i Grand Prix-drakt.

Aktivitet gir større sjanse for å vinne spill

Grand Prix-temaet medfører altså en aldri så liten konkurranse hvor spillerne blir med i et racingteam der det handler om å komme først i mål for å vinne premier. I hovedsak er det basert på aktiviteten din under sommersalget: du får poeng for å kjøpe innhold og for å gjøre ulike oppdrag i utvalgte spill. Steam innleder arrangementet slik:

Velkommen til sommerarrangementet du har forberedt deg til – Steam Grand Prix 2019! Samarbeid med venner og gjennomfør oppdrag, få personlige belønninger og delta i daglige billøp under sommersalget.

Sørg for at du oppdaterer ønskelisten før du freser av gårde, da de aller beste førerne belønnes med spillet de ønsker seg mest, gjennom hele arrangementet.

Vinn førsteprioriteten din på ønskelista di gratis

Det er i tillegg hele tiden sjanser for å motta gratisspill fra disse løpene ved at tilfeldige spillere fra de tre beste lagene i hvert løp mottar spillet de har plassert øverst på ønskelisten sin i Steam – derfor har du en god grunn til å gå inn for å omorganisere denne dersom du ikke har gjort det på lenge.

Sommersalget på Steam varer til 9. juli slik at du har god tid til å snappe opp et par spill før tiden er omme – for øyeblikket er det sterkt rabatterte priser på spill som Assassin’s Creed Odyssey, Far Cry 5 og Civilization VI.

Hvilket spill har du på ønskelisten din?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse