Samsung kommer med flere brettbare mobiler
En konsept-rendring av hvordan Samsungs neste brettbare mobil kan se ut.

Annonse


Samsung kommer med flere brettbare mobiler

Det er fortsatt uvisst når Samsung offisielt vil slippe ut sin brettbare Galaxy Fold på markedet, selv om de nylig har gått ut og sagt at den skal være klar for lansering. Den unike mobilen vil være en av de første som er dobbelt så bred som en vanlig smarttelefon – men som kan brettes sammen horisontalt som en bok.

Vertikal bretting

Ifølge ET News i Sør-Korea jobber Samsung i tillegg med enda et par andre brettbare mobildesign. En av disse skal ha vertikal bretting – altså hvor den øverste delen foldes ned over den nederste. Skjermstørrelsen skal være på 6.7 tommer, og med en 1-tommers skjerm på utsiden til bruk for når mobilen er brettet sammen. Websiden SamMobile melder at denne planlegges for en lansering i 2020.

Den tredje brettbare modellen Samsung visstnok skal ha under utvikling er i likhet med Galaxy Fold en horisontalt brettbar mobil – men hvor brettingen går utover – altså motsatt av hvordan man lukker en bok – med hovedskjermen utad når den er brettet, på tilsvarende måte Huaweis Mate X fungerer.

Store lanseringer til høsten

Huaweis brettbare mobil skulle også ha vært lansert i sommer, men i påvente av markedsresponsen på Samsungs Galaxy Fold og de tekniske problemene den har hatt, har Huawei utsatt sin lansering av Mate X til september.

Annonse


Forhåndsbestillinger for Samsungs Galaxy Fold måtte trekkes tilbake etter at kritiske svakheter i den bøyelige skjermen ble oppdaget.

Les også:

Kilde:
CNET

Annonse