Porsche-taycan-Autopilot-hero.-e1561247827495
Den lekkede videoen skal antakelig vise litt av interiøret i Porsche Taycan, men den ristende fremstillingen gir oss all grunn til å være skeptiske.

Annonse


Ser du hva som er lekket her?

Porsche Taycan er kanskje det kjøretøyet man ser mest frem til dette året. Bilen som baseres på Mission E-konseptet fra 2015 har nå sakte begynt å ta form, og i disse dager sirkulerer en lekket video på nett der man antakelig ser dashbordet og litt av bilens midtkonsoll og instrumentpanel – det meste er svært digital, kan du si.

Skriker futuristisk

Det er gjennom Dealer Strip at videoen har dukket opp. På 18 sekunder blir man vist det som er bilens senterkonsoll og noe av instrumentpanelet. Det som fanger oppmerksomhet er spesielt alle skjermene som gir bilens interiør et veldig futuristisk preg.

https://www.youtube.com/watch?v=sDvbDyHUyfk

Interessant nok ser man også en dedikert knapp for autopilot under navigasjonen, men det er ukjent hvorvidt denne knappen omfatter autopilot slik vi eksempelvis kjenner det fra Tesla-kjøretøy, eller om det kun gjelder parkering.

Annonse


Fremstår noe kunstig

Den rare kamerahåndteringen gir det hele et utspekulert preg, men interiøret slik det ser ut i videoen er ganske samstemt med bildelekkasjen fra forrige måned:

Falskt eller ikke – Porsche Taycan er på vei og det ligger i det tyske selskapets natur å være litt pompøse i utformingen av detaljene, så moderne vil det nok uansett være.

Vises frem i september

Porsche har uttalt at bilen er i sine siste testkjøringer før man entrer produksjonsfasen. Om alt går etter planen så vil bilprodusenten vise frem den endelige produksjonsutgaven av Taycan i september, og hittil har de gitt uttrykk for at det ikke blir lange ventetiden før bilen blir å se på veien etter selve avsløringen når den tid kommer.

Basisutgaven vil ha en estimert rekkevidde på rundt 400 kilometer, ifølge flere kilder. Selskapet har dessuten selv hintet om at ytterligere to utgaver lanseres, begge med forbedrede spesifikasjoner og bedre rekkevidde, over 480 kilometer.

Kilde:
Electrek

Annonse