Med grafenjakken fra Vollebak trenger du ikke fryse eller bli for varm.

Annonse


Med denne grafen-jakken blir det aldri for varmt eller for kaldt

Om du er ute etter en jakke som beskytter deg fra kulde så vel som varme samtidig som det hindrer at du gir fra deg kroppslukt, så har du kommet riktig. Med Vollebak Graphene Jacket 1 får du alle disse egenskapene i en jakke som ser ganske stilig ut også.

Begrenset antall

Jakken er tilgjengelig for allmennheten til en pris på rundt 5000 norske kroner, men om du ønsker å være blant de første til å gå til anskaffelse av den så må du være raskt ute ettersom den produseres i et begrenset antall.

Om du bestemmer deg for å skaffe en slik jakke så kan du like gjerne vite at den er laget av svært elastisk nylon med et lag grafén på en side. Grafén er et grafittlignende materiale som også er kjent for å være det tynneste og sterkeste. Laget med grafén gjør at jakken kan samle varme fra de varmere delene av kroppen for så å distribuere det der det trengs.

Bakterieavstøtende

Dessuten er jakken bakterieavstøtende slik at du ikke vil gi fra deg lukt som oppstår fordi du er varm under armene før du tar på deg jakken. Vollebak oppgir også at jakken i teorien kan absorbere en ubegrenset mengde varme sånn at du kan la den være ut i sola før du tar den i bruk under mer kjølige omstendigheter.

Annonse
Jakken kan kjøpes fra Vollebak sin nettside her.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse