Pixel-4-4xl-Google-kamera-farge
Google nøyer seg ikke med to farger på Pixel 4 og 4 XL, skal vi tro denne lekkasjen.

Annonse


Google Pixel 4 kommer i helt ny farge, ifølge bildelekkasje

Forrige uke overrasket Google stort med å legge ut en Twitter-melding med bilde av baksiden til den kommende Pixel 4, og den fristende meldingen om at vi bør glede oss til å se hva telefonen kan gjøre.

Kommer i grønn farge

Den gang publiserte Google et bilde av den svartfargede utgaven av Pixel 4 – en naturlig tanke er at det finnes en hvit variant av telefonen i tråd med selskapets historikk der de har lansert Pixel-telefonene i svart og hvit. Nå kan det vise seg at de har enda en farge på lur: en “mint”-grønn farge som går fram av en nylig lekkasje, denne står en indisk nettbutikk for.

Den nye grønnaktige fargen kan gjøre at telefonen kan appellere i større grad til de som har sett seg lei av de generiske fargene som er hvit og svart, i tillegg er av/på-knappen utformet i en gul farge for å lettere skille det fra andre knapper, om ikke bare av estetiske årsaker.

Ingen fingersensor bak

Bildene ovenfor gjør det dessuten lettere å observere at det ikke er noen fingeravtrykkleser på telefonens bakside slik forgjengeren hadde, dette taler i det hele tatt for at sensoren blir å finne på den fargede av/på-knappen eller rundt skjermens områder.

Annonse
Kjenner vi Google rett så blir det mange godbiter i form av bilder og lignende i tiden fremover som kan gi oss flere inntrykk av Pixel 4 og Pixel 4 XL – vi skal sørger for å gjengi de viktigste nyhetene på denne fronten.

Kunne du vurder “Mint Green” Pixel 4, eller hadde du holdt deg til et av de klassiske fargene?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse