google-pixel-slate-pixelbook-nettbrett
Google ser vekk fra nettbrett-markedet og prioriterer heller bærbare PC-er fremover.

Annonse


Over og ut for Chrome OS-nettbrett

Flere medier melder at Googles satsing på nettbrett har kommet til veis ende, noe selskapet selv har bekreftet til slutt. Den amerikanske giganten har lagt noen ulanserte nettbrett-prosjekter i det de kansellerer to uannonserte enheter for å satse på bærbare PC-er i stedet.

Delt internt i Google først

Det var Computerworld som først meldte nyheten etter å ha fått opplysninger fra en talsperson i Google der det gikk fram at de i fremtiden ikke vil holde på med nettbrett.

Internt i Google ble nyheten fortalt på onsdag, da de også gjorde det klart at de ansatte med ansvarsområder innen nettbrett-prosjektene skulle få seg nye posisjoner i selskapet. En del av disse skal ifølge Computerworld nå være i gang med bærbar-planene deres.

Siden annonseringen av Pixelbook har det gått noen år, stadig preget av rykter om en etterfølger som det aldri har blitt noe av – men dette kan endre seg nå som Google har mer tid på hendene i PC-avdelingen.

Kilder:
Neowin
Computerworld

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse