RHA T20 Wireless gir alt det forgjengeren i kablet utgave gir, og litt mer.

Annonse


Kutter kablene på T20-modellen

Vi fikk aldri testet RHA sine originale T20-propper, men de ble tatt vel i mot da de for noen år tilbake ble introdusert med svært gode lydegenskaper og tre forskjellige “tuning”-filtre. RHA lanserer nå T20 på nytt i trådløs utgave med de opprinnelige egenskapene intakt og lovnad om tolv timers batteritid.

Lenge etterspurt

Den skotske produsenten av ørepropper med premiumlyd forteller at de kombinerer de beste elementene fra de kritikerroste T20-proppene med det aller nyeste innen Bluetooth-teknologi for å levere T20 Wireless. RHA forteller at disse har blitt etterspurt helt siden de for sin første gang introduserte et annet sett trådløse lydprodukter.

Som den kablede forgjengeren er den utstyrt med tre filtre: “reference”, bass og treble som hver er tilpasset forskjellige sjangertyper. Naturligvis er de fremdeles utstyrt med deres egne DualCoil-drivere som er utviklet for å reprodusere definert høykvalitetslyd.

Annonse
Tåler regnvær og svette

RHA T20 Wireless gir ifølge selskapet tolv timer med musikkavspilling før du må lade på nytt, men samtidig finnes det mulighet for avspilling gjennom en alternativ 3.5mm-inngang. RHA skryter også av et frekvensområde på mellom 16 og 40 000Hz.

De trådløse proppene har også IPX4-sertifisering slik at de skal tåle bruk i svette treningsøkter, regn og lignende i tillegg til at de kommer med en rekke propper i både silikon og skum-lignende stoff i forskjellige størrelser som skal sørge for at de passer ørene dine.

RHA T20 Wireless er tilgjengelig fra og med i dag for rundt 2500 norske kroner, en drøy 500-lapp mer enn den kablede forgjengeren.

Vurderer du å kjøpe RHA T20 nå som de er trådløse?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse