ring-door-view-cam-sikkerhet-kamera-sikkerhetskamera-overvåkning-smart
Ring er på sin femte videodørklokke når de lanserer Door View Cam.

Annonse


Ring lanserer nytt dørkamera med bevegelsessensor, 1080-video og mer

I går lanserte Ring sin femte videodørklokke, Ring Door View Cam. Kameraet selges på Ring sine egne nettsider og Amazon i tillegg til en rekke utvalgte butikker, og forvandler det tradisjonelle kikkhullet til et smart sikkerhetsprodukt, ifølge selskapet.

Mange funksjoner

Ring skryter av en rekke funksjoner, deriblant bevegelsessensor, toveis smatalefunksjonalitet, 1080 HD video, avtakbart oppladbart batteri, bankevarsler og nattkamera i tillegg til personvernssoner.

– Når vi fortsetter med vår misjon om å redusere kriminalitet i nabolaget, ønsker vi at alle med inngangsdør har mulighet til å beskytte eiendommen sin og forhindre at kriminalitet finner sted. Vi har hørt fra utallige kunder gjennom årene som ønsker å sikre inngangsdøren med en Ring Doorbell, men ikke kan installere en av våre eksisterende dørklokker. Med tillegg av Door View Cam, kan vi tilby trygghet for hver kunde, sier Jamie Siminoff, sjefsoppfinner og grunnlegger av Ring.

Egner seg spesielt for leiligheter

Det er særlig i leiligheter og hybler man kan dra nytte av disse type kameraene som erstatter det eksisterende kikkhullet – resultatet blir et slags smart sikkerhetskamera.

Annonse


Følgende funksjoner oppgis for Ring Door View Cam:

 • Enkel installasjon – Door View Cam kan enkelt installeres i stedet for et kikkhull, uten behov for boring eller permanente modifikasjoner, slik at det vil ikke etterlate merker eller skade.
  HD Video – Kunder kan se live video og innspillinger av inngangsdøren med samme opplevelse og videokvalitet som Rings andre videodørklokker gir.
  Bankesensor – Hvis besøkende ikke trykker på dørklokkeknappen, har Door View Cam en sensor som lar deg vite når de berører døren, for eksempel hvis de banker.
  Batteridrevet – Door View Cam benytter et enkelt, oppladbart batteri plassert på innsiden av døren, slik at du ikke trenger ledninger for å få en smart dørviser av ditt hjem.
  Tradisjonell kikkhullfunksjonalitet – Door View Cam inneholder en glassviser, slik at funksjonen til kikkhullet ikke går tapt.
  Personvernssoner – Lar brukerne ignorere bestemte soner foran dørklokken.
  Lydvalg – Lar brukerne skru av lyden, inkludert opptak
  Alexa-støtte – I utvalgte land kan brukerne spørre kompatible Alexa-enheter om å “vise meg min inngangsdør”, og bli varslet når bevegelse oppdages av Ring Door View Cam i sanntid. De vil også kunne snakke med sine besøkende gjennom deres Echo Show, Echo Spot og Fire-nettbrett med Alexa (generasjon 7+).

Det nye kameraet er tilgjengelig i Norge og en rekke andre land med veiledende utsalgspris på 1999 kroner.

Annonse