huawei_p30_pro_oppdatering_dc_dimming
Huawei introduserer masse nytt i den nye oppdateringen.

Annonse


Nå er Huawei P30 Pro-oppdateringen snart klar: DC Dimming, bedre Bluetooth og mye mer

Huawei gjør en ålreit jobb med å få ut oppdateringer til telefonene sine til tross for at omstendighetene ikke gjør det særlig enkelt, med amerikanske myndigheter på ryggen og det hele. Selskapet har til midtveis i august før Android-lisensen deres utløper, men tilsynelatende gjør de en god innsats mens de fremdeles har mulighet.

Masse forbedringer

I natt ble det gjort tilgjengelig en ny oppdatering (EMUI 9.1.0.178) som gir en rekke feilrettinger og nye funksjoner til flaggskiptelefonen deres, P30 Pro. I tillegg til å introdusere såkalt DC Dimming og en nye, “ultra-low latency”-modus for Bluetooth så blir det gjort forbedringer til fingeravtrykkleseren, skjermen og grensesnittet ellers.

Før vi ramser opp endringene kan det være greit å påpeke DC Dimming-funksjonaliteten: denne har blitt stadig mer populær i telefoner med AMOLED-skjerm ettersom det hindrer LED-lysene som brukes for bakgrunnsbelysningen i å konstant være aktiv selv på lav lysstyrke, noe som i tur belaster brukerens øyne i mildere grad.

Funksjonen aktiveres i innstillingene, der du går til Skjerm og display – øyekomfort der du skrur på innstillingen for å redusere flimring.

Annonse
Andre endringer

Andre endringer i EMUI 9.1.0.178:

  • Implementerer Huawei sin Bluetooth-teknologi for ultralav ventetid slik at man får høykvalitets lyd uten etterslep og med videosynkronisering
  • Bedre fotokvalitet med mer naturlige og autentiske farger
  • Retter et problem med videoer tatt med frontkameraet
  • Legger til muligheten for enda et ansikt til ansiktsgjenkjenning
  • Optimalisert fingeravtrykklesning, kalibrer ytterligere for en bedre opplevelse
  • Tillater at meldinger og varslinger vises på låst skjerm med live-bakgrunn

Oppdateringen ruller ut til P30 Pro-eiere på globalt basis og blir tilgjengelig i løpet av ukene som kommer.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse