Mario_royale_nettleser_online_battle_royale
Mario Royale kan spilles gratis i nettleseren mot 74 andre personer.

Annonse


Mario og Battle Royale? Du bør prøve spillet raskt før Nintendo fjerner det

Hvem skulle trodd at Battle Royale-sjangeren fører med seg dette: nå kan du spille som Mario og kjempe mot 74 andre, ivrige Mario-er i en kamp om å være den første i mål.

Blir sannsynligvis tatt ned

Sjangeren har altså inntatt Mushroom Kingdom på ganske uoffisielt vis med den opprinnelige Mario-figuren, noe som også er grunnen til at Nintendo når som helst kan finne på å fjerne spillet fra Internett.

Den japanske produsenten er nemlig ikke kjent for å være særlig imøtekommende når spillfigurene deres brukes av andre enn dem selv, det gjelder uavhengig om du setter ved en søt liten rettighetserklæring ved start eller ei.

Du kan selv prøve ut Mario Royale ved å trykke på denne linken.

Annonse




Svært kaotisk

Utfordringen er altså å fullføre første bane i originale Super Mario Bros før de 74 andre online-spillerne – i det hele tatt en svært kaotisk opplevelse, men definitivt noe man burde prøve ut. Alle karakterene er identiske med unntak av alle andre figurer enn deg selv er litt transparent slik at du lettere kan skille deg selv fra konkurrentene.

Om du har prøvd Tetris Royale så vil du merke en noe lignende opplevelse, selv om denne kan virke noe mer kaotisk – det må du avgjøre selv.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse