Tesla-aksjen gikk opp da Elon Musk annonserte at han sletter Twitter
Markedet reagerte da Elon Musk eller "Daddy DotCom" skulle slette Twitter-kontoen sin.

Annonse


Tesla-aksjen gikk opp da Elon Musk annonserte at han sletter Twitter

Aksjeverdien til Tesla skjøt fart oppover i dag etter en noe trøblete start på året, men det var ikke noen spesielle Tesla-nyheter som førte til oppgangen – kun en falsk kunngjøring fra Tesla-sjefen om at han skulle slette Twitter.

Hinter til rekordkvartal

Økningen på fire prosent er knapp i forhold til forrige ukes rapportering om en nedgang på 46 fra samme tid året før, men det hjelper selskapet i riktig retning sammen med forrige ukes aksjonærmøte der Tesla ga signaler om at man står overfor en rekordkvartal innen antall leveringer, og at etterspørselsproblemene fra en tid tilbake var oppdiktet.

Endringen i aksjekursen i går derimot var som nevnt kun styrt av Musk sine rampestreker på Twitter, der han tilsynelatende har gitt den oppfatning at aksjonærene ikke ønsker mer uforutsigbare hendelser og påfunn fra ham på det sosiale mediet. Før han annonserte fjerningen av Twitter-kontoen sin så ga han en rekke bisarre kommentarer i tillegg til å endre navnet sitt på tjenesten til “Daddy DotCom”:

(Ill.: Electrek)

Eskalerte fort

Grunnen til at situasjonen i det hele tatt tok denne vendingen var at Musk tidligere hadde publisert en tegning uten å gi personen bak denne anerkjennelse, noe han også nektet å gjøre da det ble påpekt at han burde gjøre det.

Annonse


Uansett – Twitter-kontoen hans ser fremdeles ut til å være like aktiv som alltid, og Tesla-sjefen har byttet tilbake til sitt ekte navn.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse