Skjermbilde 2019-06-17 kl. 16.58.52
Dette bildet viser trolig en USB-C-kabel.

Annonse


Har Apple virkelig gjort det denne gangen?

Apple kommer til å bytte ut Lightning-porten med USB-C på iPhone en aller annen gang. De har allerede gjort det med iPad Pro og MacBook, og iPhone står garantert for tur. Spørsmålet er bare når. Er det for tidlig å håpe at iPhone 11, eller hva den nå kommer til å hete, får USB-C?

Dette bildet har fått fart på spekulasjonene

Kanskje ikke, ifølge iOS 13-betaen. Apple-bruker Raphaël Mouton har publisert et bilde på Twitter som viser gjenopprettingsskjermen på en iPhone med iOS 13-betaen installert.

På bildet kan man se en Mac og en kabel (iTunes-ikonet er borte, folkens) – vanligvis ville dette vært en Lightning-kabel, men i dette tilfelle ligner det mye mer på en USB-C-kabel. Det er i hvert fall ingen tvil om at Apple har endret utseende på denne kabelen mellom iOS 12 og iOS 13.

Annonse


Tuller iOS?

Det kan være et tegn på at Apple planlegger å gå for USB-C i høstens iPhone-modeller. Problemet er bare at vi har hørt dette ryktet tidligere, og det Twitter-bildet beviser ingenting.

Og som enkelte har påpekt; det kan jo være at kabelen vi ser på bildet viser et Lightning-kabel tilkoblet et USB-C-adapter. Eller at det rett og slett er iOS 13 som tuller og tror det er en iPad Pro som skal gjenopprettes.

Vi krysser likevel fingrene for at høstens iPhone-modeller får USB-C. Det ville betydd potensielt raskere lading og kompatibilitet med mer ekstrautstyr.

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse