Skjermbilde 2019-06-17 kl. 16.58.52
Dette bildet viser trolig en USB-C-kabel.

Annonse


Har Apple virkelig gjort det denne gangen?

Apple kommer til å bytte ut Lightning-porten med USB-C på iPhone en aller annen gang. De har allerede gjort det med iPad Pro og MacBook, og iPhone står garantert for tur. Spørsmålet er bare når. Er det for tidlig å håpe at iPhone 11, eller hva den nå kommer til å hete, får USB-C?

Dette bildet har fått fart på spekulasjonene

Kanskje ikke, ifølge iOS 13-betaen. Apple-bruker Raphaël Mouton har publisert et bilde på Twitter som viser gjenopprettingsskjermen på en iPhone med iOS 13-betaen installert.

På bildet kan man se en Mac og en kabel (iTunes-ikonet er borte, folkens) – vanligvis ville dette vært en Lightning-kabel, men i dette tilfelle ligner det mye mer på en USB-C-kabel. Det er i hvert fall ingen tvil om at Apple har endret utseende på denne kabelen mellom iOS 12 og iOS 13.

Tuller iOS?

Det kan være et tegn på at Apple planlegger å gå for USB-C i høstens iPhone-modeller. Problemet er bare at vi har hørt dette ryktet tidligere, og det Twitter-bildet beviser ingenting.

Og som enkelte har påpekt; det kan jo være at kabelen vi ser på bildet viser et Lightning-kabel tilkoblet et USB-C-adapter. Eller at det rett og slett er iOS 13 som tuller og tror det er en iPad Pro som skal gjenopprettes.

Vi krysser likevel fingrene for at høstens iPhone-modeller får USB-C. Det ville betydd potensielt raskere lading og kompatibilitet med mer ekstrautstyr.

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse