Amazon spill
Amazon har ikke gitt opp spillsatsingen sin, til tross for at de nylig permitterte flere titalls ansatte.

Annonse


Flere titalls spillutviklere permittert fra Amazon

Amazon er nok ikke mest kjent for å drive et spillstudio, men det gjør de altså. Selskapet begynte spillsatsingen i 2014 da de kjøpte utviklerstudioet Double Helix og senere i 2015 begynte å jobbe med et PC-spill.

Men midt under spillmessen E3 valgte Amazon å permittere flere titalls spillutviklere. Selskapet skal også ha kansellert noen hittil uannonserte spill, skriver Kotaku.

Amazon har bekreftet permitteringene overfor spillnettstedet.

– Amazon Game Studios reorganiserer noen av teamene våre for å kunne prioritere utviklingen av New World, Crucible (kommende spill, journ, anm), og nye uannonserte prosjekter vi gleder oss til å avsløre i fremtiden.

Annonse


– Planlagte endringer

Selskapet hevder permitteringene ikke kommer som noen overraskelse.

– Disse grepene er resultatet av helt vanlig forretningsplanlegging, der vi fordeler ressurser for å matche våre langsiktige prioriteringer, som hele tiden forandrer seg. Vi jobber tett med alle ansatte som er berørte av disse endringene for å hjelpe dem å finne nye roller i Amazon, opplyser selskapet.

Amazon understreker videre at de er forpliktet til spill og at de fortsetter å investere tungt i Amazon Game Studios, Twitch og Twitch Prime, for å nevne noe.

Permitterte ansatte får muligheten til å finne seg nye roller innad i Amazon, eller benytte seg av sluttpakker.

Kilde:
Kotaku

Annonse