Dårlige nyheter - husker du denne 55-tommeren fra Alienware?
Denne skjermen kan det hende det aldri blir noe av.

Annonse


Dårlige nyheter – husker du denne 55-tommeren fra Alienware?

Alienware overrasket de fleste under årets CES-arrangement da de viste frem en 55-tommers OLED-skjerm ment for gaming og som var utstyrt med enhver funksjon og spesifikasjon en kan tenke seg i 2019, med alt fra HDMI 2.1 til DisplayPort 1.4 som gir 4K-visning i 120Hz, HDR og VRR (Variable Refresh Rate).

Var bare et konsept

Under arrangementet fortalte Alienware at skjermen hadde en tilsiktet lansering for andre halvdel i 2019, men vi har hørt fint lite fra selskapet om OLED-skjermen etter dette. Spesielt rart er det at selskapet ikke har vist frem noe som helst vedrørende skjermen under årets E3, hvor de var en av standholderne.

Nå viser det seg altså at produktet hele tiden var et slags konsept – det er ifølge en Alienware-topp som har tatt seg tid til å svare på spørsmål fra Wccftech. Ifølge ham er det ikke sikkert at produktet kommer til å lanseres, siden det stilles spørsmål rundt det kommersielle aspektene rundt lansering av en slik skjerm.

Alienware-toppen forklarte også at dersom det blir noe av det så vil den annonseres på nytt under neste års Consumer Electronics Show (avholdes mellom 7. og 10. januar 2020). Prisen ville potensielt vært opp mot 3000 dollar, skriver Wccftech. Dette ville altså gjort den dyrere enn LG sin OLED TV, som Alienware sin er basert på.

Annonse


Kilde:
Wccftech

Annonse