Dette spillet kan bli neste års uventede hit
Roller Champions blir gratis å spille når det lanseres januar neste år.

Annonse


Dette spillet kan bli neste års uventede hit

Ubisofts Roller Champions blir et free-to-play-spill når det lanseres i januar.

Kan bli 2019 store teamplay-hit

Vi fikk muligheten til å teste spillet samme dag som Ghost Recon: Breakpoint, og for en annerledes opplevelse det er i forhold til både Ghost Recon og de fleste andre tøffing-spillene på E3 i år.

For i stedet for våpen og røff realisme, er dette et fargerikt lagspill der man svisjer rundt på rulleskøyter i morsom og hurtig 3 mot 3 kamp.

Avhengighetsskapende

Det tok litt tid før vi skjønte greia, men da det skjedde, begynte det for alvor å bli moro og hele presse-laget sa ja takk til et par ekstra-runder, og det etter flere smertelige tap.

Annonse


Greia her er å skøyte minst en runde for så å prøve å skyte ballen oppe i høyre netting i forhold til banen, der den sitter ganske høyt. Det er viktig og skape så mye fart som mulig og å unngå å få albuen til motstanderen i trynet: for det er også mulighet til å takle fiender – gjør for øvrig det så mye som mulig, da kan de ikke gjøre noe på et par sekunder noe som ofte er nok til å få overtaket.

Vi hadde ikke helt trua

Og, være klar over at man må be om ballen (Xbox-kontrollerens “Y”) før noen kan kaste den til deg og at man ofte vil ha nytte av å skøyte andre veien for å møte motstanderen som har ballen og takle dem.

Vi visste ikke noe om spillet utover promoene på messen, og hadde derfor ikke nøyaktig skyhøye forventninger da vi hørte tittelen, men dette ble faktisk veldig moro etter et par runder innabords. Det er viktig å kommunisere med de to andre på laget for å time pasninger, men også for å organisere taklingene og hvem som spiller defensivt eller offensivt. Om ikke kan det fort bli mye rot.

Roller Champions er helt klart noe alle som liker Rocket League bør sjekke ut, og alle som liker spill man spiller med andre, som ikke er så høytidelig og som er moro selv om man bare har tid til to runder eller blir sittende hele kvelden.

Du har kanskje testet demoen allerede? Den kjørte fra 10. juni til i morgen. Hva synes du?

Annonse