Annonse


Nå kan du bruke Android-telefonen for å logge inn i iOS-apper

For bare noen måneder siden kunngjorde Google at det skulle bli mulig å bruke Android-telefoner som en fysisk nøkkel for å logge inn på nettsider og tjenester ved hjelp av Chrome.

Funksjonen fungerer ved hjelp av Bluetooth og krever at dine to enheter befinner seg i nærheten av hverandre når du skal logge inn.

Du trenger Smart Lock-appen

Nå har funksjonaliteten blitt utvidet ytterligere. Du kan nå bruke Android-telefonen din for å logge inn i apper og tjenester på iOS-enheter, det være seg iPhone eller iPad.

I motsetning til skrivebordssystemet, som krever Google Chrome, benyttes istedet Googles Smart Lock-app for å logge inn i iOS-apper.

Annonse


Slik gjør du

Først må du opprette sikkerhetsnøkkelen. For å gjøre det må du legge til Google-kontoen din på Android-enheten. Deretter går du til innstillingene for tofaktor-autentisering og aktiverer sikkerhetsnøkkelen.

Deretter kan du, ved hjelp av Bluetooth og Smart Lock-appen på iOS, logge inn i appene dine med Android-telefonen. Når du blir bedt om å bekrefte innloggingen trykker du volum ned-knappen, og vipps, du blir logget inn.

Sjekk ut Googles bruksanvisning for detaljerte forklaringer.

Kilde:
Neowin

Annonse