Elon Musk: - Vi har designet for en elektrisk undervannsbil
Tesla har basert designet for en undervannsbil på den man finner i James Bond-filmen fra 1977.

Annonse


Elon Musk: – Vi har designet for en elektrisk undervannsbil

Elon Musk uttalte nylig at selskapet har et konseptdesign for en elektrisk undervannsbil, men det er ingenting som tyder på at vi får denne til markedet med det første

– Vi har et design allerede

Tesla-sjefen ga uttrykk for dette under gårsdagens aksjonærmøte da noen stilte spørsmål rundt mulighetene for å lage en slags vannbil: Musk forklarte at de faktisk har et design for en slik bil, en slags Lotus som forvandles til et undervannsfartøy som den fra James Bond-filmen “The Spy Who Loved Me.”

Undervannsbilen fra James Bond-filmen har en interessant historie: den var borte i mange år før den til slutt ble funnet tilfeldig i et lager som ble solgt for 100 dollar. I 2012 kjøpte Elon Musk av alle den samme bilen i en auksjon for rundt 900 000 dollar.

Annonse


– Ikke stort nok marked

Det skal sies at bilen ikke var funksjonell, men at den kun virket som en filmrekvisitt. Musk minnet dessuten aksjonærene på at han fremdeles er i besittelse av denne, og at det er “noe av det feteste han har sett”.

Uten å gå i detaljene for designet så fortalte Musk at man sannsynligvis kan lage en som virker ved å gjøre den litt større, og i en spøkefull tone uttalte han at markedet for disse blir for lite til at det blir noe ut av designet med det første, men at de kanskje lager et eksemplar for å vise frem på konferanser og lignende.

Kilde:
Electrek

Annonse