Skjermbilde 2019-06-11 kl. 10.51.54
Ubisoft slenger seg inn i et voksende marked.

Annonse


UPlay Plus gir deg tilgang til flere enn 100 spill – kommer til Stadia

Microsoft har Xbox Game Pass, EA har Origin Access for PC og EA Access for konsoll. Nå kaster også Ubisofts seg inn i markedet med sin egen tjeneste kalt UPlay Plus.

Dette er en abonnementsbasert spilltjeneste for PC som gir deg tilgang til mer enn 100 Ubisoft-utgitte spill for en månedlig sum.

UPlay Plus lanseres 3. september i år.

Annonse


14.99 dollar i måneden

Det du raskt vil merke til med Uplay Plus er at det koster noe mer enn konkurrentenes tjenester. Ubisofts tjeneste koster 14.99 dollar i måneden, noe som er en del mer enn Origin Access (4.99 dollar), og Xbox Game Pass (9.99). Noe som taler til Ubisoft fordel er at alle DLC-er og annet nedlastbart innhold inkluderes i prisen.

I tillegg kan Ubisoft skilte med Google Stadia-støtte. Det er kanskje ingen stor overraskelse – Google har samarbeidet med Ubisoft i lang tid – blant annet gjennomførte partene et prosjekt der de demonstrerte at Assassin’s Creed Odyssey kjører smertefritt i Stadia-tjenesten.

Samarbeider med Google

UPlay Plus lanseres til Stadia en gang iløpet av 2020, ifølge Ubisoft. Det betyr at Ubisoft blir den første tredjepartsutgiveren som tar del i Stadia-tjenesten.

Det blir trolig flere; Google avslørte tidligere denne uken at de vil åpne opp for at tredjepartstjenester kan implementeres i Stadia, noe som vil kunne gjøre spillbiblioteket betraktelig større.

Kilde:
Ubisoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse