Mulig september-dato for Mac Pro og Pro Display XDR
Apple trakk tilbake teksten hvor det i går stod "September" som lanseringstidspunkt.

Annonse


Mulig september-lansering for Mac Pro og Pro Display XDR

I løpet av siste døgn har Apple først antydet at deres nye Mac Pro og Pro Display XDR skulle komme ut i september – for så å trekke tilbake dette. Flere besøkende til Apples webside oppdaget at når man klikket på produktene for å se mer informasjon, kom det opp en “Coming September” tekst.

Lekkasje-glipp eller utsettelse?

Men noen timer senere var teksten endret tilbake til “Coming This Fall”. Det spekuleres i om interne ansatte hadde sluppet ut detaljer de ikke skulle ha gjort, om datoen kan ha blitt utsatt, eller om det bare var en feiltagelse. Apple har enda ikke kommentert om hendelsen – eller gitt noen offisiell lanseringsdato enda for de nye produktene.

Heftige spesifikasjoner

Det hersker stor spenning til kommende Mac Pro, og den nye 32-tommers XDR skjermen. Førstnevnte skal kunne ha opptil 28-kjerner Inte Xeon prosessorer og så mye som 1.5 TB med minne. Ikke mindre enn åtte PCIe kort kan få plass inne maskinen, og det samme kan så mye som 4 TB med SSD lagringsplass.

Pro Display XDR har blitt mye omtalt for prislappen på sitt monitor-stand som skal selges separat for 8 700 kroner. Riktignok kan andre rimeligere stands brukes. Skjermen i seg selv blir dog meget imponerende med 1 000 000:1 kontrast, ekte 10-bits fargestøtte, og 6K oppløsning.

Annonse


Mac Pro lanseres til rundt 52 200 kroner, mens skjermen skal koste cirka 43 500 kroner. Prisene er veiledende for det amerikanske markedet.

Kilde:
MacRumors

Annonse