Avslører nye Portal-modeller denne høsten
Til høsten avsløres nye Portal-enheter.

Annonse


Avslører nye Portal-modeller denne høsten

Den siste tiden har Facebook vært opptatt med å utvikle nye varianter av Portal-enhetene sine, skal vi tro visepresident Andrew “Boz” Bosworth.

Ny modeller på vei

Facebook har ifølge Bosworth planer om å avsløre nye Portal-modeller denne høsten, i nyheter som ble fortalt på scenen under årets Code Conference i Phoenix. Publikum ble fortalt at det sosiale mediet har en helt ny generasjon med maskinvare på vei, der Portal-enhetene blir utformet i ny formfaktor. 

Med de ny modellene ønsker Facebook å sørge for at kontakt mellom to personer er en førstehåndsopplevelse. Fra før av vet vi at Portal-produktene gir Messenger-brukere en ny måte å føre krypterte videosamtaler på, med smartkamera som følger personen rundt i det vedkommende snakker.

Kommer til Europa

Det var i november i fjor at selskapet lanserte de originale modellene, Portal og Portal+ – sistnevnte er en litt større variant. Ingen av disse har ankommet det europeiske markedet helt enda, men det ble også sagt at disse kommer til Europa i høst, sammen med avsløringen av de nye modellene.

Annonse


Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse