Mai-oppdateringen av Windows nå tilgjengelig for alle
Windows 10, versjon 1903 inneholder flere store nyheter.

Annonse


Mai-oppdateringen av Windows nå tilgjengelig for alle

Som vi fortalte om for bare et par uker siden så er utrullingen av den store mai-oppdateringen av Windows 10 i full gang. Som vanlig gjør Microsoft en gradvis utrulling – det vil si at ikke alle kunne laste ned oppdateringen samtidig på samme dag.

De som har villet gjøre det manuelt kunne gå inn og se om oppdateringen var ledig, men mange har fremdeles måttet vente til å få valget tilgjengelig fra innstillingene i Windows. Men nå har endelig Microsoft gjort oppdateringen åpen for alle. Det er altså versjonsnummer 1903 det er snakk om.

Slutt på ventingen

Installer den ved å velge “Sjekk for oppdateringer” i Windows 10, og den skal deretter kunne lastes ned og installeres. Blandt nyhetene i denne versjonen er et nytt “Light Theme” som vil gi deg lysere og friskere farger, samt mulighet for å prøvekjøre apper og programmer i et beskyttet miljø kalt Windows Sandbox.

Forrige store oppdatering kom i oktober i fjor, men utrullingen av denne kom aldri særlig godt i gang. Bare en tredjedel av Windows-brukere  installerte oktober-versjonen. Det ventes at mange flere vil gå nå oppdatere med versjon 1903 derimot.

Annonse


Her er listen over endringene og nyhetene i den siste oppdateringen.

Kilde:
WindowsCentral

Annonse


Annonse


Annonse