Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Du vil etterhvert finne Destiny 2 som et gratisspill på Steam. (Ill.: Bungie)

Destiny 2 kommer til Steam, blir gratis

Spill: Full stans i eksklusivt innhold, krysslagring bekreftes.

En nyhetslekkasje skulle først ha det til at Destiny 2 blir gratis å spille den 17. september, når den kommende Shadowkeep-utvidelsespakken lanseres. Det var Engadget som var litt for raske i avtrekkeren, og som publiserte en artikkel veldig tidlig. Bungie bekreftet så nyhetene senere på kvelden, i en direktestrøm på Twitch.

Kommer på Steam

Spillet som blir gratis kalles Destiny 2: New Light og inneholder det fulle spillet sammen med alt ekstrainnhold fra det første året. Innhold som kom etter denne perioden vil være tilgjengelig som individuelle kjøp.

Av lekkasjen gikk det dessuten frem at spillet endelig blir å finne på Steam så vel som Google Stadia (dette ble bekreftet i Stadia Connect i går), noe som stikker en kjepper i hjulene på Battle,net-eksklusivitet på PC. Interessant nok ser det ut til at Bungie for alvor satser på Steam fremover, med begrunnelse i at den nye utvidelsen ikke engang vil finne sted til Battle.net.

Krysslagring bekreftet

Disse strukturendringene ser ut til å utelukkende være Bungie sin beslutning, ettersom selskapet kuttet alle Destiny-bånd med Activision tidligere i år.

I forbindelse med endringene er det nå dessuten bekreftet at det blir krysslagring på tvers av plattformer, slik at man får tilgang til karakteren sin uavhengig av hvilken konsoll man bruker, eller om man er på PC.

Kilde:
Neowin

Stikkord: Bungie, lansering, shadowkeep, Spill, steam