- Vi skal være mer offensive med Playstation Now fremover
Den nye Playstation-sjefen vet hva han vil.

Annonse


– Vi skal være mer offensive med Playstation Now fremover

Den nylig ansatte PlayStation-sjefen Jim Ryan forteller i et intervju med Financial Times at spillstrømmetjenesten deres vil dyttes i langt større grad fremover, både i år og årene som kommer.

– Oppmerksomme på trenden

“Vi har sett en åpenbar trend i ulike former for underholdning der man har vendt seg til strømming for å få tilgang til innhold” fortalte Ryan under intervjuet, hvor han fulgte opp med at det er svært sannsynlig at gaming følger den samme trenden.

“Vi begynner å bli sikker på PlayStation Now og forbereder oss til å dytte det langt mer offensivt i år og årene som kommer”, la han til.

Google sniker innpå

Playstation Now ble lansert eksklusivt til USA i 2015, og har siden den gang ankommet flere land. Her til lands ble strømmetjenesten tilgjengelig tidligere i år.

Annonse


Sony ser nok mulighetene tvinge seg på i det Google lanserer sin egen strømmetjeneste for spill kalt Stadia, og det hjelper positivt at de nylig inngikk partnerskap med Microsoft.

I andre Stadia-nyheter kan det dessuten være bra å få med seg at det avholdes Stadia Connect i morgen, hvor det ventes at Google skal avsløre prisdetaljer og noen spill, se linken under.

Google skal avsløre Stadia-priser, nye spill og mer – her er datoen

Kilde:
Wccftech

Annonse