Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Denne typen Xbox-produkter har du ikke sett før, men det er ingen aprilspøk. (Ill.: Microsoft / Xbox)

Snart kan du lukte som en Xbox

Offisiell Xbox deodorant, body spray, og dusjgele blir en realitet.

Av og til dukker det opp rare produkter som normalt ikke har noe med IT-verdenen å gjøre, men som allikevel tilhører kjente merkenavn innen teknologi. Det siste nå er personlig hygiene-produkter som dusjgele og deodorant – fra ingen ringere enn selveste Microsoft og Xbox!

Et marked utenom spill og maskinvare

Ikke-tekniske merkevareprodukter innen spill-sjangeren er ikke noe nytt. I USA finnes det allerede energi-drikker og snacks som er fokusert på gamer-markedet og e-sports. For eksempel kommer også Razer snart med enda en ny “Respawn” energidrikk som skal gi spillere ekstra fokus til e-sport og konkurranser.

Men dette er vel første gang et stort navn som Xbox prøver seg på banen innenfor hygiene-produkter. Riktignok er det i første omgang bare snakk om at de skal lanseres i Australia, under navnet Lynx.

En representant for Xbox Australia sa i en pressemelding at “vi ser Xbox fansen oppnå utrolige ting hver dag, og vi ville feire disse ferdihetene og lidenskapen ved å lage noe helt spesielt”.

Hva er duften av Xbox?

Den offisielle beskrivelsen av produktene og deres lukt er “en frisk duft av pulserende grønn citrusfrukt, med elementer fra kaffir lime og vintersitron, aromatiske urtetoner av mint og salvie, patchouli, og clearwood”

Kilde:
Gamespot

Stikkord: Microsoft, xbox