Pokémoner blir gigantiske (!) i Sword og Shield – nå er lanseringsdatoen avslørt

dims
Nye Pokemon-spill lanseres 15. november.

Nintendo arrangerte en Direct-seanse i dag der de avslørte både lanseringsdato og flere detaljer rundt de kommende spillene Pokémon Sword og Shield.

Datoen du kan glede deg til er 15. november i år. For å gjøre deg ekstra oppglødd over spillene har Nintendo lansert en ny trailer som viser noen av nyhetene.

Her får vi se gigantiske kamparenaer, samt en ny spillmekanikk kalt Dynamax.

Annonse

Dynamax skaper en gigantisk holografisk versjon av pokemons og gir deg en midlertidig styrke-boost ved å gjøre om alle din angrep til såkalte Max Moves. Dette kan trigges en gang per kamp og skapningene returnerer til sin normale størrelse etter tre runder.

Bekjemp monstre sammen

Som en ekstra flerspillfunksjon introduseres noe kalt Max Raids. Dette er et nytt kampmodus som kan se ut til å være inspirert av raidene vi har sett i Pokemon Go. Her kan du gå sammen med tre spillere for å bekjempe en Pokemon som befinner seg i en permanent Dynamax-tilstand.

Vi får også se flere skapninger som tidligere ikke er vist, blant annet sauen Wooloo og den lille blomsten Gossifleur. For å ikke snakke om Corviknight, som er en gigantisk svart taxi-fugl som sørger for å frakte folk fra by til by.

Du kan se Nintendo Direct-seansen her:

Kilde:
Gamespot

Annonse
Annonse