Remote-Play-4-796x417
Nå blir PS4 Remote Play mye bedre.

Annonse


Nå blir det noe helt annet å spille PS4-spill på iPhone og iPad

I går kunne vi skrive at både Playstation- og Xbox One S-kontrollere støttes i iOS 13, noe som er svært gode nyheter for alle som er glad i spill.

Men for PS4-brukere er nyheten ekstra gledelig. For kombinert med Remote Play betyr det at du kan spille PS4-spill på mobilen din, med DualShock 4-kontroller.

Upraktisk å styre PS4-spill med touchskjermen

Sony lanserte Remote Play til iOS tidligere i vår og gjorde det endelig mulig å spille PS4-spill på mobilen, så lenge PS4-en befinner seg på samme nettverk. (dessverre støttes ikke speiling over mobilnett enda).

Men å styre PS4-spill med touchkontroller på skjermen er langt i fra en optimal løsning. At du snart kan spille dem med en ordinær PS4-kontroller utgjør derfor en stor forskjell.

Spilte Kingdom Hearts 3 på iOS med DualShock

Som Macrumors påpeker er det ikke alle spill som støtter Remote Play, men spillene som støtter tjenesten fungerer smertefritt.

Nettstedet har selv testet Kingdom Hearts 3 med DualShock-kontroller i iOS 13s utviklerbeta, noe som fungerte godt.

Støtten for DualShock 4 og Xbox One S-kontrollere er også gode nyheter for brukere av Steam Link-appen, som endelig lar deg strømme Steam-spill til iOS-enheter. Mange av spillene på Steam støtter allerede DualShock 4 og Xbox-kontrollere.

Microsoft kommer etter hvert med en egen app som gjør det mulig å strømme Xbox-spill til iOS. Inntil den lanseres må du belage deg på å bruke tredjepartsapper som koster penger, for eksempel OneCast (koster 11.99 dolllar).

Kilde:
Macrumors

Annonse


Annonse