Tesla har lansert trådløs lader til mobil for Model 3 – billig er den ikke

Tesla har lansert trådløs til mobil for Model 3 - billig er den ikke
Slik ser det ut når du lader to mobiler trådløst i en Model 3.

Tesla har nettopp lansert en trådløs mobillader til bruk i midtkonsollen du finner i Model 3. Den er ganske stivt priset, så du må virkelig sette pris på ekte Tesla-utstyr for å velge denne fremfor en tredjepart.

“Alle” vil lade trådløst

Deres nyeste modell har et kablet system for lading av mobil, men det er ingen overraskelse at mange foretrekker å lade trådløst dersom telefonen først har denne egenskapen. Blant annet er den å finne i de mest populære iPhone-modellene, noe som får mange til å ty til tredjepartsløsninger for trådløs lading.

Nå tilbyr Tesla sin egen, helt eksklusive lader på nettsiden sin – denne sørger for at du alltid har nok strøm når du trenger det. Den trådløse matta er utformet i silikonoverflate slik at telefonene du legger på den ikke vil gli ved bevegelse. Dessuten gir den også nok kraft til å lade to telefoner av gangen, skriver Tesla.

Annonse

Dyrere enn alternativene

Den Tesla-produserte laderen vil likevel koste flesk om du skal gå til innkjøp av denne: litt i overkant av 1000 kroner må du bla opp, med ankomsttid rundt to til tre uker fra og med i dag – her kan du ta en titt på produktsiden.

Til sammenligning får du tilnærmet identiske produkter som gjør den samme jobben for halvparten av prisen om ikke mindre: et eksempel er denne fra EEIEER, som selges til 50 dollar, rundt 450 kroner.

Skal du kjøpe den nye mobilladeren til Tesla?

Kilde:
Tesla
Electrek

Annonse
Annonse